MYO-O se asociaza cu unul dintre liderii mondiali si va produce utilajele care se vand cel mai bine in Romania si la export
Una dintre companiile care poarta razboaie grele pentru a prelua Tractorul Brasov - MYO-O, actionarul majoritar de la Semanatoarea - va demara productia de tractoare intr-o alta asociere, absorbind astfel o buna parte a pietei eliberate in urma opririi producatorului brasovean.

Asocierea, anuntata oficial ieri, se va face cu MTZ Belarus (companie care ocupa locul doi pe piata mondiala de profil), rezultatul acesteia constand in infiintarea unei noi fabrici romanesti de masini agricole: "Rombel Traktors". Productia este programata sa inceapa in iunie 2007, cu o capacitate anuala de 4.000 de tractoare. Potrivit actionarilor noului producator, un numar de 80 de tractoare au fost deja comandate de un client din Romania. Pretul mediu al unui tractor marca Rombel este de aproximativ 15.000 de euro, cu un consum de motorina de 15 litri/hectar. Utilajele vor fi dotate cu motoare atestate potrivit normelor Euro 2 si vor avea puteri cuprinse intre 81 si 89 CP.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.