In primul trimestru al anului 2007 Finansbank Romania isi va schimba numele in Credit Europe Bank Romania

In luna august 2006 Finansbank Turcia, fosta banca mama a Finansbank Romania, si-a anuntat asocierea cu Banca Nationala a Greciei, care a achizitionat pachetul de control format din 46% din actiuni contra sumei de 2.3 miliarde dolari, Finansbank Turcia fiind evaluata la 5 miliarde dolari.

Reteaua internationala a Fiba Grup, detinuta de Fiba International Holding NV, cu o valoare totala a activelor de peste 9 miliarde dolari si cu un capital al actionarilor de peste 1 miliard dolari, este constituita din multiple investitii financiare si de retail in Romania, Olanda, Elvetia, Rusia si Ucraina. Astfel, incheierea afilierii bancii la Finansbank Turcia si la brandul "Finans", ofera bancii Finansbank Romania si celorlaltor entitati din Fiba Grup oportunitatea de a-si crea un nou brand si o noua identitate.

Ca urmare, noul brand sub care va actiona pe piata Finansbank Romania va fi Credit euroope Bank Romania, schimbarea oficiala preconizandu-se a se realiza in urmatoarele luni.

Politica de rebranding va fi implementata si bancilor afiliate din Rusia, Olanda, Elvetia si Ucraina, ca banci subsidiare ale FIBA International Holding N.V.

Romania continua sa reprezinte o piata importanta pentru banca. Cu un capital al actionarilor de peste 75 milioane euro, o valoare totala a activelor de 750 milioane euro si cu peste 20 de ani de experienta internationala in domeniul bancar, banca va continua sa ofere aceleasi servicii de calitate pe care clientii deja le cunosc. Expertiza, inovatia, utilizarea celor mai noi tehnologii si oferirea serviciilor unei echipe de profesionisti cu experienta in domeniu sunt calitatile ce vor fi pastrate si imbunatatite sub noul nume.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.