Dupa ce a investit in spatii comerciale si de birouri, Adamescu isi cumpara teren pentru a investi in locuinte.
Compania Nova Trade, care detine, printre altele, magazinul Unirea din Bucuresti si societatea de asigurari Astra-Uniqa, se afla in negocieri finale pentru achizitia unui teren in apropierea Capitalei, unde urmeaza sa construiasca locuinte in valoare de circa 120 de milioane de euro.

"In scurt timp, vom finaliza negocierile pentru achizitia terenului, unde urmeaza sa incepem sa construim locuinte. Cele 120 de milioane de euro pe care ii vom investi provin din surse proprii si din credite bancare", a declarat agentiei MEDIAFAX Carmen Adamescu, care alaturi de sotul sau, Dan Grigore Adamescu, detine grupul Nova Trade. In plus, familia Adamescu mai are in plan investitii de circa 100 de milioane de euro in construirea a trei centre comerciale de tip mall. "Dorim sa dezvoltam o retea de centre comerciale sub numele de Unirea Shopping Center, incepind cu Brasovul, unde investim 35 de milioane de euro intr-un centru comercial care va fi inaugurat in luna octombrie a acestui an. Va urma deschiderea unui centru comercial in Buzau si a altuia in Pitesti.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.