Compania romaneasca Nova Imobiliare va construi cel mai mare centru comercial din sud-estul Europei, Colosseum Shopping Center, in parteneriat cu NAI Property Partners si cu alte doua concerne, iar investitia se va apropia de 450 milioane euro.

Investitie de 450 mil. euro in cel mai mare centru comercial din sud-estul Europei "Colosseum Shopping Center se va intinde pe o suprafata construita de 220.000 mp, iar valoarea investitiei va atinge 450 de milioane de euro, investitorul fiind Compania Nova Imobiliare, care va colabora pe piata interna cu compania NAI Property Partners, dar si cu alte doua concerne specializate in investitii imobiliare", a declarat consultantul imobiliar Andrei Botis, de la NAI Property Partners.

Colosseum Shopping Center va fi amplasat in nord-vestul Capitalei, pe soseaua Chitila, si dupa cum spune CorinaVasilica, consultant al NAI Property Partners, va deveni, in viitorul apropiat, "una din primele destinati de shopping, in stil european", potrivit NewsIn. Proiectul de 450 miloane de euro va oferi, totodata, cel mai mare centru comercial din Romania cat si un retail park cu magazine de tipul hipermarket, DIY, mobila, electronice cat si un mare magazin cu articole sportive.

"Colosseum Shopping Center va fi cel mai mare complex din Sud-Estul Europei si se va intinde pe o suprafata de teren peste 600.000 de mp. A fost aprobat deja Planul Urbanistic Zonal (PUZ) si se asteapta autorizatia de constructie pentru a fi demarata lucrarea propriu-zisa. Noi ne vom ocupa de inchirierea spatiilor si suntem in discutii cu cele mai mari firme de profil prezente pe piata", a declarat pentru NewsIn, Andrei Botis, reprezentantul NAI Property Partners.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.