Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a scos la vanzare marti, Institutul de Tehnica de Calcul (ITC) si Master SA, ambele din Bucuresti, pentru care asteapta oferte pana la 27 februarie, respectiv 20 februarie.

Cele doua institute de cercetare vor fi vandute prin negociere cu selectie pe baza de oferte tehnice, care vor avea o pondere in punctajul total de 60%. Presedintele AVAS, Teodor Atanasiu, a declarat ca institutele de cercetare sunt foarte atractive pentru cumparatori, intrucat vor primi incepand din 2007, fonduri importante, europene sau de la bugetul de stat.

Pentru a putea participa la negociere, ofertantii trebuie sa indeplineasca mai multe criterii de precalificare.

Printre acestea se regasesc detinerea de experienta in domeniul cercetarii-dezvoltarii, bonitatea financiara si capacitatea de a prelua o afacere noua.

Totodata, potentialii investitori trebuie sa nu fi fost sanctionati penal pentru gestiune frauduloasa, abuz de incredere, fals, inselaciune, delapidare, marturie mincinoasa, dare sau luare de mita. ITC si Master sunt specializate in activitati de cercetare si dezvoltare in domeniul stiintelor fizice si naturale.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.