Vedeta a impresionat Comisia de concurs, avand cel mai bun CV dintre cei cinci candidati

Dana Deac a parasit, ieri, postul Antena 3 (unde realiza si prezenta emisiunea "Cafeaua cu sare"), in favoarea unui job mai bine platit si mult mai provocator, acela de director al Canalului TVR 1. Vedeta a impresionat comisia de concurs, avand, dintre cei cinci candidati, cel mai complet CV.

Conducerea Postului Antena 3 a stiut de "manevra" Danei, ba chiar i-a acordat, inainte de Revelion, un concediu de odihna, ultima editie a matinalului sau fiind difuzata pe 28 decembrie.

Pe respectivul interval orar, ramas descoperit, vor fi difuzate, cel putin o vreme, doar stiri. "In urma cu mai mult timp nu as fi crezut ca am sa-mi doresc sa revin la TVR.
Schimbarile in ceea ce priveste programele televiziunii publice mi-au atras atentia si au facut ca postul de director la TVR 1 sa devina o provocare foarte interesanta pentru mine", a declarat Dana Deac.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.