Allegria Residence va fi construit pe un teren cu o suprafata de 60 hectare, situat pe soseaua Bucuresti-Oltenita, si va include aproximativ 230 de case, dezvoltate pe loturi cuprinse intre 500 si 600 de metri patrati.

Terenul este in proprietatea dezvoltatorului si a fost achizitionat anul trecut la un pret de 37 de euro pe metru patrat. Imobilele vor avea o structura de parter si etaj, iar suprafetele utile ale locuintelor vor varia intre 100 si 240 de metri patrati. Pretul unei case va fi de 850 de euro pe metru patrat construit, valoarea terenului si TVA fiind incluse.

Ansamblul in care este integrat noul proiect va dispune de spatii comerciale, spatii de invatamant, biserica, cabinet medical, terenuri de sport si zone de agrement, oferind astfel un confort sporit viitorilor locuitori. Compania dezvoltatoare a anuntat ca va asigura administrarea complexului dupa ce acesta va fi terminat.

Oficialii Lavi Proinvest considera ca la momentul actual dezavantajul sta in faptul ca zona are un grad redus de dezvoltare economico-sociala, dar spera ca odata cu finalizarea complexului vor atrage si alti investitori in zona. Un alt dezavantaj ar fi ca zona apartine in prezent de jud. Ilfov si nu de municipiul Bucuresti.

Allegria Residence reprezinta primul proiect al companiei Lavi Proinvest, care a anuntat ca investitia va fi dezvoltata din surse proprii si din surse atrase.
Initiativa dezvoltatorului poate fi prima dintr-o serie lunga, mai ales din perspectiva faptului ca sudul Capitalei a fost mult mai slab dezvoltat din punct de vedere rezidential decat nordul si are avantajul unor preturi mult mai accesibile la terenuri.