Agentiile de evenimente organizeaza distractia de Anul Nou la tine acasa

Cum ar fi sa treci in noul an intr-o atmosfera de Formula 1 sau teleportat la Carnavalul de la Venetia? Solutia este cat se poate de simpla, mai ales ca la munte sau la mare nu prea mai gasesti locuri pentru Revelion: o petrecere organizata acasa cu ajutorul unei agentii specializate. Totul te poate costa in jur de 1.500 de euro.
Program artistic, karaoke, iluzionisti, costume, mancare si bautura sunt suficiente pentru a transforma o simpla petrecere facuta acasa intr-un adevarat eveniment.

Nu trebuie decat sa aduni vreo 20-30 de prieteni si sa va distrati. Asta spun cel putin agentiile organizatoare de evenimente. Cu toate acestea, desi ele ofera si aceste servicii, romanii nu se prea inghesuie la usa lor. Principalii clienti sunt corporatiile, firmele, restaurantele si cluburile. "Noi nu facem inca petreceri la domiciliu pentru ca functionam doar de un an de zile si abia facem fata si cu cele pe care le avem. Asta pentru ca inca nu avem personal suficient si nu putem angaja pe oricine. Este nevoie de profesionisti. Insa ne-ar fi placut sa facem si astfel de evenimente, iar de la anul chiar avem in vedere acest lucru", spune reprezentantul agentiei "Flower Party", Marinela Mihai Popovici. "Saptamana viitoare, de Revelion, vom organiza o astfel de petrecere in apartamentul unor cunostinte, in Delta. Este o locatie cu patru camere si vrem sa vedem la cat se ridica costurile", explica ea.

Momente artistice in stil hawaiian sau brazilian
Marinela Mihai Popovici spune ca a primit insa multe cereri de acest fel, dar pe care nu le-a putut onora. "Mie mi-ar fi mult mai simplu sa fac o petrecere intr-un apartament decat intr-un salon de 400 de persoane", adauga reprezentantul "Flower Party".

Daca vrei doar decoratiuni sau alte elemente interactive, cum ar fi o instalatie de karaoke sau o fantana de ciocolata, poti sa inchiriezi doar aceste servicii si este suficient ca petrecerea sa-si piarda monotonia. O instalatie de karaoke, de exemplu, poate fi inchiriata de la firma "Lets Party", cu 160 de euro, si include videoproiector cu ecran de 1,8 metri, instalatie de karaoke si microfon mobil. Iar fantana de ciocolata - undeva in jur de 250 de euro. Pretul acesteia din urma este stabilit de firma producatoare pe numarul de invitati. Iar acesta este minimum 100. Asa ca, daca petrecerea este pentru 30 de persoane, costul inchirierii va fi tot de 250 de euro. Daca vrei un iluzionist, trebuie sa scoti din buzunar aproximativ 85 de euro, iar pentru momentele artistice in stil hawaiian sau brazilian, undeva in jur de 100 de euro. Dar, cu siguranta, petrecerea nu va mai fi fara sare si piper.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.