Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului va selecta in ianuarie si un consultant financiar pentru privatizarea Antibiotice Iasi, iar contractul de vanzare-cumparare va fi semnat in vara lui 2007. "In ianuarie vom alege consultantul financiar pentru privatizarea Antibiotice, dupa ce, saptamana aceasta, am selectat consultantul juridic, urmand ca in vara anului viitor sa semnam contractul", a declarat, citat de NewsIn, presedintele AVAS, Teodor Atanasiu. Firma de avocatura Bostina & Asociatii a fost aleasa consultant juridic pentru privatizarea societatii Antibiotice Iasi.

Anuntul preliminar de vanzare, prin negociere, a pachetului de actiuni detinut la Antibiotice Iasi, catre un investitor sau un consortiu de investitori condus de un producator de medicamente sau o societate de investitii financiare a fost publicat in urma cu doua luni.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.