Orange Romania va investi 200 de milioane de dolari in 2005, investitiile cumulate depasind un miliard de dolari de la inceperea activitatii pe piata romaneasca, a declarat Richard Moat, CEO Orange Romania.
Pentru 2005, conducerea Orange estimeaza o crestere a ratei de penetrare pe piata romaneasca a telefoniei mobile pana la un nivel de 56%, iar cea a traficului - de 35%. Operatorul de telefonie mobila Orange Romania a inregistrat, la mijlocul lunii ianuarie, cinci milioane de clienti, in crestere cu peste 600.000 de clienti fata de finele lunii septembrie 2004.

Din punctul de vedere al veniturilor, Orange Romania se situeaza pe locul cinci intre filialele grupului Orange. Grupul Orange are la nivel global peste 52,2 milioane de abonati, cei mai multi fiind in Franta (peste 20 milioane) si Marea Britanie (13,8 milioane).


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.