Retailerii „sfideaza“ normele Bancii Nationale, oferind din nou creditul cu buletinul.
Salariatii, pensionarii si cei care au profesii liberale isi vor putea cumpara din nou produse electrice si electrocasnice numai pe baza buletinului sau a cartii de identitate. Media Galaxy, prin intermediul societatii de credit de consum Credex, a introdus de citeva zile in oferta sa si creditul doar cu buletinul. Imprumutul trebuie sa aiba o valoare cuprinsa intre 370 si 400 de lei, presupune o dobinda anuala de 19,9% si un comision de 8,9% inclus in valoarea creditului. Dobinda anuala efectiva la un credit pe o perioada de 60 de luni ajunge la 26,8% sau, altfel spus, cei care isi iau produse in valoare de 400 de lei vor trebui sa ramburseze in acest interval 507,2 lei. Creditul poate fi returnat in minimum sase luni.

Chiar daca actele cerute sint minime, pentru a putea accesa un astfel de imprumut doritorii trebuie sa aiba un venit de minimum 298 de lei pentru salariati si de 200 de lei pentru pensionari.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.