Program adresat tuturor posesorilor de Logan berlina

Iti place sa mergi cu muzica data la maxim? Sau poate preferi un portbagaj suplimentar pentru masina ta? Pentru orice stil de viata, Dacia iti ofera acum seturi de accesorii si te ajuta sa il gasesti pe cel care te defineste cel mai bine!

Programul Accesorii in stilul tau se adreseaza posesorilor de Dacia Logan berlina si iti ofera oportunitatea de a castiga unul din cele 5 seturi de accesorii - chiar setul de accesorii care ti se potriveste. Pentru a intra in program, e suficient sa accesezi www.dacia.ro si sa raspunzi la cele cateva intrebari din chestionar. Spune-ne mai multe despre tine si ajuta-ne sa iti facem recomandarea cea mai potrivita.

Grabeste-te sa descoperi care sunt accesoriile cele mai potrivite pentru tine si te asteapta o sansa in plus! Un rucsac inscriptionat Dacia va fi castigat automat de fiecare a 10-a persoana care va completa chestionarul!

Iar daca ai prieteni posesori de Logan berlina, recomanda-le acest program si ofera-la si lor sansa de a castiga un premiu!

Intra in program!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.