Volumul total de vanzari al bunurilor de larg consum din Romania a crescut in septembrie 2006 cu 29,7% fata de aceeasi luna din 2005, fiind cea mai mare crestere inregistrata de o tara europeana, potrivit estimarilor Eurostat, Oficiului de Statistica al Comunitatii Europene.
Romania, campioana europeana la vanzarea bunurilor de larg consum Cresterea cu 29,7% a volumului vanzarilor confera Romaniei pozitia de lider european, ca ritm de crestere, fiind urmata de Letonia care a inregistrat o crestere cu 19,8% si Estonia cu o performanta de 16,9%. Pe ultimul loc se situeaza Belgia, unde volumul vanzarilor a scazut cu 1,8% fata de septembrie 2005, informeaza NewsIn.

Fata de luna august a acestui an, in septembrie, volumul vanzarilor bunurilor de larg consum facute prin toate formele de comert din Romania au crescut cu 3,9%, potrivit estimarii. Ca raport de crestere intre august si septembrie 2006, tot Romania are cea mai mare crestere a volumului de vanzari ale bunurilor de larg consum, urmata de Slovacia cu 2,2% si Bulgaria cu 1,8%. Austria se situeaza pe ultimul loc, cu o scadere de 3,5%.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.