Ieri au fost examinati ceilalti candidati care doreau sa devina consultanti fiscali, iar rezultatele obtinute de acestia nu erau cunoscute inca la ora inchiderii editiei.

Din cei 3.761 de candidati care au dat sambata examenul pentru a deveni consultanti fiscali numai 12 l-au promovat, ne-a declarat presedintele comisiei, Daniel Chitoiu.

La examen s-au inscris 8.639 de candidati. Printre acestia se numara: Sebastian Vladescu - ministrul finantelor, Iuliu Winkler - ministru delegat pentru comert, Dan Radu Rusanu - vicepresedintele PNL - si Emanoil Negut - secretar de stat la Autoritatea de Control a Guvernului.

Daca ministrul finantelor a amanat la cerere sustinerea examentului, ministrul delegat pentru comert nu l-a sustinut. "Acum (n.r. - ieri) sunt la Lupeni, ieri (n.r. - alaltaieri) am fost la Deva", a explicat, ieri, Winkler. El a adaugat ca va sustine examenul in viitor.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.