Centrul Medsana va deschide o noua clinica la Ploiesti anul viitor, pana la sfarsitul lunii martie, printr-o investitie de o jumatate de milion de euro, urmand ca pana in 2008, sa investeasca inca 2,5 milioane euro pentru alte cinci clinici directorul Vassilis Chaniotis.

"In acest moment clinica se afla in faza de constructie si speram ca pana in martie 2007 sa reusim sa o inauguram. Noul centru medical care va avea sediul in Ploiesti, va oferi aceleasi servicii medicale pe care le ofera in prezent Medsana in Bucuresti ", a spus Vassilis Chaniotis citat de NewsIn.

De asemenea, pana in 2008, directorul general Medsana a precizat ca centrul medical pe care il conduce se va extinde si in alte cinci orase din tara, respectiv Constanta, Timisoara, Cluj, Brasov si Iasi, investitia pentru fiecare centru medical urmand sa fie de jumatate de milion de euro. "Serviciile medicale vor acoperi in totalitate asistenta medicala in ambulator", a mai spus Vassilis Chaniotis.

Potrivit directorului general, centrul medical Medsana ofera o gama complexa de servicii medicale alergologie, ginecologie-obstetrica, cardiologie, neurologie, psihiatrie, psihologie, medicina generala, medicina muncii, endocrinologie, gastroenterologie, reumatologie, pediatrie, ORL, urologie, dermatologie, oncologie, gastroenterologie, oftalmologie, ortopedie, boli de nutritie, pneumoftiziologie, ecografie , stomatologie, precum si un serviciu medical de urgenta.

"In urmatorii cinci ani vom avea si primul nostru spital. Ne-am gandit sa facem acest lucru abia acum, deoarece puterea financiara pana acum trei ani era destul de mica, pacientii nu erau destul de bine informati in privinta serviciilor medicale private si in plus, o asemenea inevestitie fiind foarte mare, in jur de 10 milioane de euro, nu aveam cum sa ne amortizam in niciun fel cheltuielile", a mai spus directorul Medsana.

Conform lui Chaniotis, spitalul va avea sediul in Bucuresti si va fi adresat in mod special firmelor. El va functiona pe baza de pachete medicale, iar pacientii vor putea avea acces la serviciile medicale spitalicesti pe baza de abonamente. Pachetul destinat firmelor va cuprinde consultatii de specialitate, investigatii, analize de laborator, medic de familie si evaluare medicala de angajare si periodic de medicina muncii.

Grupul elen mai detine alte patru clinici in Rusia, Cehia, Bulgaria si Grecia, insa potrivit afirmatiilor directorului general al clinicii, Romania reprezinta cea mai mare investitie.

Vassilis Chaniotis a mai spus ca pe primele noua luni, Mesana Bucuresti a inregistrat un profit de aproximativ 400 mii de euro, cu 30 la suta mai mare decat in 2005, iar numarul abonatilor a crescut cu 25 la suta, ajungand la aproximativ 6.000.

Centrul medical Medsana se afla pe piata romaneasca din anul 1995, ca parte a grupului Athens Medical Center, lider pe piata medicala din Grecia, si detine doua clinici in Bucuresti. Medsana este recunoscut ca singurul centru medical din Bucuresti acreditat pentru controlul medical al persoanelor care intentioneaza sa emigreze in Canada, Noua Zeelanda si Australia.


Despre autor:

Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.