Omul de afaceri, Gigi Becali, este interesat sa investeasca in afacerile din domeniul minier circa un miliard de dolari, a declarat liderul sindical, Marin Condescu. "Domnul Becali este interesat sa investeasca in minerit in urmatorii ani. Dumnealui mi-a spus ca impreuna cu parteneri pe care ii are in Statele Unite este dispus sa investeasca in mineritul din Gorj cam un miliard de dolari", a precizat Condescu.

El a mentionat ca interesul lui Becali pentru afaceri in sectorul minier face posibila o asociere a acestuia cu Societatea Nationala a Lignitului Oltenia. Condescu a precizat ca a purtat discutii pe aceasta tema cu Gigi Becali la Targu-Jiu, cu ocazia meciului de fotbal dintre Pandurii si Steaua, latifundiarul din Pipera vizitand inaintea partidei de fotbal o exploatare miniera si termocentrala Rovinari.

Pentru a nu rata momentul mediatic, directorul economic al SNLO, Ionel Mantog (cercetat penal in dosarul "Stramutatilor de lux") a declarat pentru Mediafax, ca nu stie nimic despre intentiile lui Becali, dar a mentionat ca omul de afaceri isi poate investi miliardul de dolari intr-un domeniu si mai profitabil decat cel minier.

Consilierul benevol in materie de minerit ii recomanda lui Becali, daca este interesat de afaceri in acest domeniu, sa investeasca intr-o termocentrala noua. Cu acel miliard poate sa faca o termocentrala de 1000 MW in Gorj pentru care SNLO sa ii asigure necesarul de carbune.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.