Renault va aduce in Romania tot procesul de fabricatie al automobilelor si va angaja 3.000 de persoane care se vor ocupa inclusiv de partea de design si cercetare

Romania capata o tot mai mare importanta in afacerile constructorului francez de automobile Renault. Dupa ce a investit sute de milioane de euro la uzinele Dacia de la Pitesti pentru constructia modelului Logan, Renault are in plan constructia unui centru de cercetare in tara noastra, unde in viitor vor fi proiectate viitoarele modele ale companiei.

Grupul francez intentioneaza sa aduca in Romania tot procesul de fabricatie al automobilelor, activitatea urmand sa se desfasoare intr-un centru din localitatea damboviteana Titu. Anuntul a fost realizat de purtatorului de cuvant al Guvernului, Oana Marinescu, care a precizat in noul centru va fi realizata inclusiv partea de design si de cercetare,

Renault intentioneaza sa angajeze aproximativ trei mii de ingineri si tehnicieni la centru de la Titu, investitia totala urmand sa se ridice la 450 milioane de euro. Investitia va fi realizata in trei faze, cu finalitate in 2015.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.