Bancherii simt mirosul banilor de pe piata imobiliara si nu ezita sa intre in joc. tiriac Holding ar putea derula, in 2007, investitii imobiliare in valoare de un miliard de euro, a declarat presedintele grupului, Ion Tiriac. "Avem terenurile si banii necesari. Suntem in cautarea unor parteneri cu experienta in domeniul imobiliar, care sa nu faca greselile pe care le-am facut noi in 30 de ani", a afirmat tiriac.

El a apreciat ca piata imobiliara romaneasca se confrunta cu un paradox. "Lumea are bani, dar nu mai avem ce sa construim. Totusi, piata a inceput sa se echilibreze, concurenta dintre investitorii puternici a devenit mai acerba, asa ca lucrurile incep si la noi sa fie normale", a spus Tiriac.

El a precizat ca investitiile prognozate pentru 2007 vizeaza segmentele rezidential, spatii de birouri, industrial si logistic. "Avem nevoie de centre mari de logistica si de spatii expozitionale. Sectorul targurilor este foarte slab reprezentat in Romania fata de Occident", a mentionat omul de afaceri.

In 2006, tiriac Holding a realizat investitii imobiliare in valoare de 300-400 milioane de euro, suma care nu include proiectele din domeniul auto, potrivit lui Tiriac.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.