Curtea de Apel Bucuresti a confirmat ridicarea sechestrului asigurator asupra celor 5,4 milioane de actiuni detinute de The Rompetrol Group NV (Olanda) la societatea Rompetrol Rafinare SA
.Instanta a respins recursul formulat de Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie impotriva deciziei Tribunalului Bucuresti, care a decis anterior ridicarea sechestrului. Hotararea Curtii de Apel Bucuresti este definitiva. La inceputul lunii martie, procurorii de la Parchetul General au pus sechestru asigurator pe actiunile Rompetrol Rafinare pentru a recupera un prejudiciu de 19.945 miliarde lei vechi adus bugetului de stat de catre inculpatii in dosarul "Rompetrol".Parchetul a sustinut atunci ca masura este menita sa impiedice instrainarea actiunilor detinute de cei cercetati. Ulterior, Tribunalul Bucuresti a dispus ridicarea sechestrului asigurator.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.