Raportul "de schimb" intre actiunile Bursei de Valori Bucuresti (BVB) si cele ale Bursei Monetar Financiare din Sibiu (BMFMS) este de 1 la 13, intrucat activele BVB "cantaresc" 13,5 milioane euro, iar cele ale BMFMS sunt evaluate la un milion de euro, a declarat Petru Prunea, membru al boardului BVB
"Conform cifelor rezultate din evaluarile celor doua piete de valori, o actiune Bursei de Valori Bucuresti (BVB) a fost evaluata la 12,8-13 actiuni ale Bursei Monetar Financiare si de Marfuri din Sibiu (BMFM), a comentat pentru NewsIn Petru Prunea, membru in consiliul de administratie al BVB. Valoarea activelor nete ale Bursei Monetar Financiare si de Marfuri din Sibiu (BMFMS) a fost evaluata la un milion de euro, in vreme ce valoarea fluxului de numerar este de cinci milioane euro, a confirmat presedintele BMFMS, Teodor Ancuta, citata de NewsIn.

Potrivit unor surse, din piata, BVB are active nete in valoare de 13,5 milioane euro, iar fluxul de numerar a fost evaluat intre 75 si 79 milioane euro. Oficialii Bursei au refuzat, insa, sa confirme aceste cifre. "Nu pot nici sa confirm nici sa infirm aceste sume. Le vom prezenta oficial dupa adunarea generala de la 6 octombrie", a declarat Stere Farmache, directorul general al BVB.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.