Revista Business Magazin sarbatoreste aparitia a 100 de editii cu un numar special, cu o supracoperta tip plic, alaturi de un DVD cu arhiva completa a publicatiei

DVD-ul contine arhiva celor 99 de numere lansate de publicatie din octombrie 2004, data aparitiei sale pe piata, si pana in prezent. Cele 99 de numere sunt prezentate fiecare, pagina cu pagina, cu ajutorul unui flash, realizandu-se un efect de rasfoire efectiva. Abonatii vor primi gratuit DVD-ul. La fel, si cei care vor dori sa achizitioneze revista de la chiscurile de presa, pretul de coperta ramanand neschimbat: 2,9 RON (29.000 ROL).

De asemenea, revista contine un cover story axat pe obiceiurile de informare ale oamenilor de afaceri romani, la care se adauga informatii despre performantele Business Magazin in cei aproape doi ani de existenta.

Numarul aniversar a fost distribuit in 18.000 de exemplare. La nivel de comunicare, aniversarea este promovata in cadrul unei campanii ce a debutat pe 15 septembrie si se va incheia pe 26 septembrie. Campania realizata in-house ruleaza in presa scrisa, pe radio si pe internet, la care se adauga actiuni de sampling in business centere si in birourile marilor companii din Bucuresti.


Despre autor:

Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.