Compania Adecco, furnizorul elvetian de servicii de resurse umane, a achizitionat firma romaneasca de software IP Devel, in urma unei tranzactii cu valoare cuprinsa intre 6 si 7 milioane de euro, a declarat, luni, Bogdan Putinica, directorul general al IP Devel.

"Negocierile cu Adecco au durat noua luni, dar oferta de preluare primita de la ei nu a fost singura de acest gen. Anul acesta am avut trei oferte, una de la un fond american de investitii, o companie din Israel si una din Romania", a precizat Putinica, citat de Mediafax. Acordul de preluare a fost semnat in luna iulie a acestui an, iar tranzactia nu a fost inca finalizata. Adecco va crea in Romania un centru de competenta pe partea de "embedded software" si testare.

Reprezentantii celor doua companii estimeaza ca investitiile necesare pentru dezvoltarea centrului, care se vor desfasura pana in anul 2010, vor fi cuprinse intre cinci si zece milioane de euro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.