Negocieri. Multimiliardarul din Pipera, George Becali, este interesat sa investeasca bani in turismul din Bucovina. Patronul Stelei a negociat de curand cumpararea unor hoteluri, vile si restaurante din Campulung Moldovenesc

Potrivit informatiilor obtinute de "Averea", Becali ar fi facut o oferta, printre altele, si pentru cunoscutul complexul balnear BTT din Campulung. Becali a descoperit Bucovina anul acesta. In vara, el si-a facut concediul in nordul Romaniei. "Dumnezeu m-a indrumat catre Bucovina!", declara patronul Stelei, dupa ce a facut ocolul manastirilor din judetul Suceava.

De altfel, multimiliardarul a revenit in inima Bucovinei pentru sfintirea unei biserici de catre Arhiepiscopul Sucevei si al Radautilor, IPS Pimen, dar si pentru a-i ajuta pe sinistratii din Arbore, ale caror case au fost spulberate de ape.

Pana acum, liderul PNG n-a fost interesat de turism, spre deosebire de patronul Rapidului, fostul vicepremier PC George Copos, care detine hoteluri atat pe litoral, cat si pe Valea Prahovei. Latifundiarul din Pipera, a carui avere depaseste 500 de milioane de euro, a investit doar in sport, in piata imobiliara si in industria de armament, de electronice si in ferme zootehnice.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.