Terenurile aflate in apropierea litoralului Marii Negre sunt cele mai atractive proprietati din Romania, interesul dezvoltatorilor indreptandu-se spre aceasta zona datorita preturilor relativ scazute in comparatie cu Bulgaria si Ungaria, potrivit unui studiu realizat de PricewaterhouseCoopers.

In clasamentul investitiilor imobiliare realizat de PWC pe urmatorii zece ani Romania se claseaza pe primul loc, cu o rata medie de returnare a investitiei care depaseste 400%, informeaza Rompres.

Interesul pentru proprietatile imobiliare din Romania se concentreaza pe zona Marii Negre, fiind vizate in special terenurile din apropierea unor statiuni cunoscute precum Mamaia, Eforie-Nord, Neptun, Venus si Costinesti.

De exemplu, o companie imobiliara britanica ofera posibilitatea contractarii de apartamente in cadrul unui ansamblu rezidential in statiunea Neptun, cu preturi de 62.000 de lire pentru un apartament cu doua camere, aflat la 150 de metri de plaja.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.