Daca iti "parasti" prietenii, poti sa primesti bonusuri certe in bani sau premii de pana la 500 de euro, prin tragere la sorti. Bancile apeleaza la metode netraditionale pentru a-si atrage noi clienti

Aproape 20% din noii posesori de Card Finans Avantaj castigati in ultima luna de Finansbank au fost atrasi pe baza recomandarilor clientilor existenti. In urma cu aproape doua luni banca a declansat o campanie prin care ii rasplateste pe clienti cu bonusuri. Dintre persoanele recomandate, 85% au fost interesate, dar pentru ca nu toate au fost si eligibile pentru acordarea cardului, doar 65% au primit cardul.

Acestea au fost rezultate obtinute in conditiile in care luna trecuta nu a existat o promovare clara a campaniei, potrivit vicepresedintelui Finansbank (Romania) SA, Omer Tetik.

"Am inceput sa o promovam mai agresiv si pe alte canale, cand am vazut ca este bine primita", precizeaza acesta. Campania este anuntata acum si printr-un spot radio. Valoarea unui bonus este de 4 euro. Superbonusul este de 15 euro si se acorda atunci cand in urma recomandarilor facute de o persoana au fost livrate minimum 11 carduri.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.