Gigantii mondiali ai softului au pus ochii pe specialistii romani in domeniu. Microsoft si Oracle vineaza creiere de la noi

Calitatea specialistilor romani in software are deja recunoastere internationala. Microsoft si Oracle recruteaza personal pentru export si consultanta pentru clientii lor din intreaga lume. Microsoft va deschide un centru tehnic regional la Bucuresti, care va furniza servicii de consultanta pentru clientii corporatiei americane din Europa, Africa si Orientul Mijlociu, valoarea totala a investitiei urmind sa ajunga la circa 13 milioane de dolari.

Reprezentanta regionala la Bucuresti

Centrul va avea in primul an de activitate in jur de 100 de angajati, care vor fi recrutati atit din Romania, cit si din Europa de Est, numarul acestora urmind sa creasca in functie de cererea pentru serviciile companiei. Reprezentanta regionala a Microsoft, care include 20 de tari, printre care Romania, Slovenia, Croatia, Serbia si Bulgaria, a fost constituita la jumatatea anului trecut si numara in prezent peste 1.000 de angajati.

Microsoft Romania a realizat in anul fiscal 2006, incheiat la 30 iunie, venituri in crestere cu 29% fata de exercitiul financiar anterior si vizeaza o dublare a cifrei de afaceri in urmatorii trei ani.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.