Compania rusa producatoare de lactate si bauturi racoritoare Wimm-Bill-Dann Foods l-a numit la conducerea diviziei de bauturi pe romanul Silviu Popovici, care a ocupat anterior functii de conducere la Coca-Cola si Bristol-Myers Squibb in Romania, Rusia si Ucraina. Popovici va ocupa oficial functia din cadrul Wimm-Bill-Dann Foods incepind cu 1 septembrie.Anterior, el a activat in domeniul vinzarilor, marketingului si al managementului la compania americana din domeniul farmaceutic Bristol-Myers Squibb si in cadrul filialelor Coca-Cola din Romania si Rusia, iar in ultimii doi ani si jumatate a fost country manager al Coca-Cola in Ucraina, una din pietele cu cel mai rapid ritm de crestere din lume pentru producatorul american de bauturi.

"Silviu Popovici a demonstrat ca este un manager si lider priceput, cu o experienta plina de succese in administrarea afacerilor din sectorul bauturilor pe piete cu un ritm accelerat de crestere. Credem ca numirea lui va juca un rol central in restructurarea pe termen lung a sectorului nostru de bauturi, concentrindu-ne pe cresterea cotei noastre de piata, extinderea la nivel geografic si majorarea profitului", a declarat Tony Maher, director general al Wimm-Bill-Dann.

Wimm-Bill-Dann Foods este cel mai important producator de lactate si sucuri din Rusia, cu 30 de unitati de productie si un portofoliu cu peste 1.000 de tipuri de produse lactate si 150 de tipuri de bauturi racoritoare. Vinzarile grupului au insumat 1,4 miliarde de dolari in anul financiar 2005. Standard & Poor`s a modificat, in luna mai a acestui an, ratingul acordat companiei in privinta guvernarii corporative, de la 7 la 7+, aceasta devenind firma cu cel mai mare rating din Rusia.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.