Conducerea BRD SocGen a propus actionarilor bancii emiterea de obligatiuni in perioada 2006-2007, in limita maxima a 500 milioane euro sau echivalentul in lei, potrivit unui document publicat pe pagina de internet a Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

Conditiile acestei emisiuni au fost puse la dispozitia actionarilor intr-o nota, iar consiliul de administratie al bancii urmeaza sa stabileasca parametrii individuali ai fiecarei emisiuni, informeaza NewsIn. Data propusa de conducerea Bancii Romane pentru Dezvoltare - Groupe Societe Generale pentru inregistrarea in registrul actionarilor este 21 septembrie.

Banca mai informeaza ca incepand din 15 august, documentele si materialele informative referitoare la problemele incluse pe ordinea de zi se pot consulta pe pagina de internet a BRD sau se pot procura de catre actionari de la Secretariatul General al Bancii.

In cazul in care pe data de 6 septrembrie nu se intruneste cvorumul prevazut de lege, AGEA este convocata pentru data de 7 septembrie, in acelasi loc, la aceeasi ora si cu aceeasi ordine de zi.

BRD SocGen este listata la Bursa de Valori Bucuresti din 2001, iar actiunile sale sunt tranzactionate la prima categorie a acesteia. Banca detinea active in valoare de 22,3 miliarde lei (6,24 miliarde euro) la jumatatea acestui an si controla 15,48% din piata bancara romaneasca dupa acest criteriu.


Despre autor:

Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.