Portul Bicaz, ce apartine complexului naval si de agrement al firmei Moldoturism, continua sa fie vizitat de turistii romani si straini pentru serviciile cu specific marinaresc si cadrul natural de exceptie din zona.

Cei mai multi turisti straini care si-au petrecut in acest an vacanta in Portul Bicaz provin din Franta, Germania, Israel, Ungaria, Polonia, Italia, dar si din alte state europene, informeaza Rompres.

Administratia firmei Moldoturism a realizat un program complex de investitii pentru marirea capacitatii de cazare, fiind asigurate 36 de locuri la hotelul plutitor. Pe malul Lacului Bicaz au fost instalate casute cu cate patru locuri fiecare. Aceste camere sunt prevazute cu frigidere, televizoare, bai dotate cu dusuri, chiuvete, spalator de vase si apa calda in permanenta.

Din programul de divertisment al turistilor fac parte plimbarile pe Bistrita cu navele de pasageri "Resita" si "Tusnad", cu o capacitate de 100 de persoane fiecare. Parcul de hidrobiciclete a fost modernizat cu utilaje aduse din import, confectionate din fibra de sticla, stabile si rapide in comparatie cu cele vechi, care erau executate din metal. in dotarea portului mai exista trei salupe rapide, din care una de lux.

Meniul oferit turistilor este bazat pe o diversitate de produse din peste, nelipsite fiind saramura, pastravul, ciorba, pestele prajit cu mamaliga, dar si frigaruile, micii, berea, precum si alte sortimente cu specific romanesc. Turistii pot alege sa ia masa pe terasa Pescarus, pe pontoane, in restaurante. Cu ajutorul unui videoproiector dotat cu ecran, turistii pot viziona, la cerere, filme, meciuri si videoclipuri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.