Publicitatea este secretul care poate asigura succesul unui produs, iar una dintre modalitatile cele mai frecvente de promovare este incitarea sexuala a publicului. De la simple afise cu femei frumoase care folosesc un anumit produs pana la spoturi apropiate de pornografie, frumusetea fizica este principala arma in lupta pentru agatarea cumparatorului.

Aceasta tehnica de marketing are insa si alte efecte decat cresterea vanzarilor, astfel ca am ajuns sa vedem in reclame doar trei tipuri de femei: atractive, casnice sau mame/bunici. Creatorii de publicitate spun ca este vorba si de gustul publicului, mare amator de intrigi scurte cu subiecte legate de sex. Cateva dintre ele au facut recent valva, cum ar fi gargaritele de la Peugeot, tinerii goi din masina inzapezita de la Coca-Cola sau bautorul de Bergenbier care se trezeste alaturi de desuurile unei femei foarte grase.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.