Romeo Pomponiu plateste cinci milioane de dolari pentru doua terenuri ale firmei Baneasa SA, societate care a apartinut lui Omar Hayssam

Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a vindut ieri, prin licitatie publica, trei loturi de teren in zona de nord a Bucurestiului, in contul datoriilor catre stat pe care le avea firma Baneasa SA, detinuta anterior de controversatul om de afaceri Omar Hayssam.

Doua dintre cele trei loturi au fost achizitionate de omul de afaceri Romeo Pomponiu, mai cunoscut opiniei publice ca fost actionar si director la firma Steilmann Bukarest, actualmente administrator la Steilmann Modexim. El a cumparat circa 2.700 de metri patrati in cartierul Colentina, teren pe care este amplasata o hala cu trei niveluri in suprafata de circa 1.400 de metri patrati. A platit 3,02 milioane de dolari, licitind de la un pret de pornire de 1,32 milioane. Tranzactia s-a facut prin firma Gama Unu SRL, la care Pomponiu este actionar majoritar.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.