Compania Google intentioneaza sa deschida o reprezentanta permantenta in Bulgaria, a declarat Vinton Cerf, vice-presedinte Google, informeaza NewsIn.

Vinton Cerf, care este considerat unul dintre parintii Internetului, efectueaza o vizita in Bulgaria la invitatia presedintelui Gheorghi Parvanov pentru a dicuta cai de stimulare a mediului de afaceri IT si cresterea accesului la internet in Bulgaria. Cerf crede ca firme precum Google ar putea fi convinse sa investeasca in Bulgaria daca vor gasi pe aceasta piata servicii web dezvoltate, personal inalt calificat si un mediu de afaceri flexibil pentru intreprinderile mici si mijlocii.

Aceasta posibilitate vine in contextul in care Microsoft Corp., cel mai mare producator de software din lume, a anuntat ca va construi in urmatoarele 12 luni langa Sofia cel mai mare centru logistic din Balcani. Centrul din Sofia urmeaza sa deserveasca clientii corporatiei americane din Slovenia, Romania, Moldova, Croatia, Bulgaria, Grecia, Macedonia si Bosnia&Herzegovina, urmand ca serviciul din Bucuresti al companiei sa deserveasca doar partea de programe si licente.


Despre autor:

Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.