Marca britanica a inceput sa se uite la 40 de romani dintre cei 60.000 de potentiali clienti de pe plan international

Importatorul Rolls-Royce in Romania, Automobile Bavaria, a lansat modelul Phantom cu ampatament lung, care a fost prezentat saptamina trecuta unor potentiali clienti. "Au fost citiva oameni interesati de aceasta masina, pe care ii vom lua intr-o vizita la uzina noastra din Marea Britanie, pentru a le arata cine sintem si ce facem, si poate se hotarasc sa cumpere una", a declarat directorul de vinzari la nivel mondial al marcii britanice, Harald Hofmarksrichter.

Noul model este cu 25 de centimetri mai lung decit versiunea standard de 5,8 metri lansata in anul 2003 la Goodwood in Anglia. Pretul de pornire pentru versiunea cu ampatament marit este de 379.000 de euro fara taxe, comparativ cu 323.000 de euro in cazul modelului standard. Un nou model, decapotabil, se va alatura gamei Rolls-Royce in 2007.

Directorul de vinzari al companiei a mai spus ca firma asigura o discretie absoluta asupra identitatii clientului. "Doar citiva oameni cunosc profilul cumparatorului si stiu cui ii este adresata fiecare masina aflata pe linia de montaj."

Pina la cinci masini vindute in 2006

Pe piata romaneasca au fost comercializate anul trecut doua Rolls-Royce Phantom. Acestora li s-au adaugat inca trei unitati cumparate direct de la dealeri din afara tarii. Hofmarksrichter estimeaza pentru acest an vinzari de doua-cinci masini pe piata romaneasca.

"Nu facem nici o presiune pentru vinzarea unui anumit numar de masini in Romania. Pentru noi este mai important sa facem cit mai cunoscuta marca si sa promovam o imagine cit mai buna a acesteia", a sustinut directorul de vinzari al marcii britanice.

"Pentru acceptarea stilului de viata promovat de Rolls-Royce, sint necesare schimbari la nivel social, psihologic si economic, care se fac din ce mai mult simtite in Romania", a adaugat Hofmarksrichter.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.