Consiliul de administratie al constructorului auto japonez Nissan Motor, grup partener cu constructorul auto francez Renault, a aprobat luni principiul discutiilor exploratorii in vederea unei posibile aliante cu gigantul american General Motors.

"Consiliul de administratie aproba faptul ca Nissan sa continue discutiile exploratorii referitoare la o posibila alianta cu General Motors, cu conditia ca GM sa sutina in mod clar propunerile facute de actionarii sai", a anuntat constructorul nipon intr-un comunicat.

Consiliul de administratie a fost prezidat de directorul general de la Nissan, Carlos Ghosn, persoana care se ocupa in acelasi timp si de conducerea executiva a grupului Renault. Tot luni urmeaza sa aiba loc o reuniune similara a consiliului de administratie de la Renault, reuniune la care se va discuta propunerea venita de la Kerkorian.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.