Razboiul dintre operatorii de cablu si Electrica va scumpi abonamentul la cablul TV. Si asta din cauza ca reprezentantii diverselor companii care au preluat bucati din Electrica au chemat operatorii sa renegocieze contractele de inchiriere a stalpilor electrici. Lucian Luca, purtatorul de cuvant al E.ON Moldova, a confirmat faptul ca tarifele vor fi mai mari decat anul trecut, avand in vedere ca si cheltuielile de intretinere a stalpilor sunt mai mari. El nu a putut sa inainteze o cifra in acest sens.

In perioada urmatoare, "renegocierea contractelor" se va extinde si in celelalte zone ale tarii.

Pe romani ii paste o noua scumpire la abonamentul de cablu TV. Cuantumul acesteia nu este inca stabilit. Totul depinde de cum vor fi renegociate contractele intre reprezentantii Electrica si operatorii de cablu. Cei din urma platesc o taxa pentru ca folosesc stalpii de electricitate. "Diverse companii, care au preluat bucati din Electrica, au chemat operatori de cablu din zona Moldovei sa-si renegocieze contractele pentru inchirierea stalpilor. In mod normal, o renegociere de genul asta nu poate conduce decat la o majorare a taxelor, care se va reflecta in costul abonamentului de cablu TV pentru populatie", ne-a declarat Radu Petric, presedintele Asociatiei de Comunicatii prin Cablu (ACC).


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.