Incepind de astazi emite o noua televiziune a trustului "Intact", al familiei Voiculescu, cu numele Antena International. Preconizata a fi un produs media care se adreseaza comunitatilor romanesti din diaspora, Antena International "isi propune sa devina un loc de intilnire al tuturor romanilor, indiferent de teritoriul unde locuiesc, un loc in care acestia pot sa-si regaseasca limba materna, cultura, valorile, obiceiurile si traditiile" dupa cum se arata inr-un comunicat de presa. Noul post de televiziune va putea fi urmarit initial in SUA si Canada dar isi va extinde treptat aria de acoperire si va putea fi urmarit in curind si in alte teritorii locuite de romani.

Antena International va emite 24 ore din 24, grila de programe fiind gindita astfel incit fiecare roman, indiferent de fusul orar in care se afla, indiferent de ora, sa poata viziona un talk-show, o emisiune sau un film interesant. Grila de programe va contine atit programe de actualitate, care se difuzeaza in prezent pe cele trei canale de televiziune (unele inregistrate, altele difuzate in direct, simultan cu difuzarea lor in Romania), dar si cele mai de succes productii ale Antenei 1 intr-o selectie realizata din productia ultimilor ani.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.