Consiliul Concurentei (CC) a emis o decizie de neinterventie in cazul preluarii controlului unic asupra Quadrant Amroq Bottling Company Limited (QABCL) Insulele Virgine Britanice de catre Pepsi Americas Inc.SUA, prin subsidiara acesteia PCGB (BVI) Limited Insulele Virgine Britanice, informeaza Rompres.

Concentrarea economica notificata Consiliului Concurentei reprezinta o achizitie de parti sociale propusa a se realiza in cursul anului 2006. in urma analizei efectuate, Consiliul Concurentei a constatat ca aceasta operatiune de concentrare economica nu indeplineste conditiile de minimis pentru a intra sub incidenta prevederilor Legii concurentei.

Conditiile de minimis prevazute de lege trebuie indeplinite cumulativ si au in vedere cifrele de afaceri ale agentilor economici implicati in operatiune - cumparator si cumparat in acest caz - realizate atat la nivel mondial cat si pe teritoriul Romaniei.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.