Comoditatea devine un factor din ce in ce mai important pentru consumatorul de astazi, care isi doreste sa aleaga singur modul, perioada si locul in care urmareste un meci. Desi Cupa Mondiala reprezinta un eveniment sportiv de amploare, care are loc odata la patru ani, difuzarea meciurilor trebuie sa aiba loc la ore convenabile ale zilei pentru a inregistra cea mai mare audienta.

Cel mai recent studiu ViewerTrackTM al companiei Initiative indica o audienta globala mai mare a Cupei Mondiale 2006 comparativ cu 2002, deoarece meciurile difuzate in direct sunt transmise la ore convenabile ale zilei pentru fanii fotbalului din Europa si America de Sud. Per total, media audientelor globale generale de meciurile Cupei Mondiale 2006 a crescut cu 25% fata de competitia similara din 2002.

Cupa Mondiala 2006 a inregistrat o crestere a audientei in multe tari europene si sud americane comparativ cu anul 2002. Meciurile difuzate in direct in cadrul Cupei Mondiale 2006 sunt difuzate dupa-amiaza si in orele de maxima audienta ale serii in Europa, reusind sa atraga o audienta mult mai mare fata de campionatul din 2002, cand meciurile erau transmise in Europa pe parcursul diminetii.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.