Grupul de firme RTC Holding, detinut de omul de afaceri Octavian Radu, intentioneaza sa-si extinda activitatile si pe piata din Bulgaria nu mai tarziu de 1 ianuarie 2007, a declarat presedintele grupului, Octavian Radu.

In opinia lui Octavian Radu aceasta mutare se va produce fie prin achizitionarea unei firme de pe piata locala, fie printr-o investitie de tip greenfield. In acelasi timp, Ungaria reprezinta o piata interesanta pentru companie, nefiind exclusa o intrare si pe aceasta zona.

Extinderea pe piata din Bulgaria face parte din planul solid al grupului RTC de a intra pe pietele regionale. Acest plan se va concretiza indeosebi dupa momentul aderarii Romaniei la Uniunea Europeana.

Astfel, grupul de firme RTC urmeaza alti jucatori importanti de pe piata retailului printre care teteaua de magazine de electronice si electrocasnice Domo care deschide anul acesta primele magazine in Bulgaria in colaborare cu reteaua germana Kaufland, dar si cu grupul local Mobexpert, detinut de omul de afaceri Dan Viorel Sucu.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.