World Trade Center (WTC) Bucuresti a inregistrat, anul trecut, o cifra de afaceri de 54,3 milioane lei, cu circa 15% mai putin decit in 2004, si pierderi de aproximativ opt milioane de lei, potrivit datelor companiei. WTC Bucuresti a avut anul trecut o pierdere bruta de 8,05 milioane lei, in conditiile in care societatea a raportat in 2004 un profit net de 160 milioane lei. La finele anului trecut, WTC avea o datorie de peste 60 milioane de euro catre Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), institutie care detine 20% din actiunile WTC Bucuresti.

La inceputul lui 2005, creanta detinuta de AVAS a fost redusa, prin darea in plata a Satului Francez, aflat tot in patrimoniul WTC, catre Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Complexul World Trade Center include, printre altele, Hotelul Sofitel, spatii de birouri, sali de conferinte si o galerie comerciala.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.