Operatorul de telefonie mobila Orange a anuntat astazi extinderea conceptului de numere favorite si pentru serviciul de mesaje scrise. Astfel, incepand de acum, abonatii Orange pot comunica cu prietenii lor din tara si din strainatate la tarife reduse, nu numai prin apeluri de voce ci si prin mesaje scrise.

Orange este singurul operator din Romania care ofera abonatilor sai aceasta facilitate, din dorinta de a extinde pachetul de beneficii pentru acestia si de a face comunicarea cat mai simpla si mai avantajoasa.

"Noile avantaje oferite clientilor fac mai accesibila comunicarea cu prietenii si partenerii de afaceri, oriunde s-ar afla acestia. Optiunea de numere favorite s-a bucurat de un real succes printre clientii nostri si de aceea ne-am gandit sa o extindem si pentru mesajele scrise, avand in vedere si popularitatea tot mai mare de care se bucura acest serviciu. Strategia Orange este de a dezvolta in permanenta serviciile si produsele noastre, astfel incat clientii sa beneficieze de o experienta de comunicare inedita", a declarat Thierry Millet, Director Comercial Orange Romania.

Clientii care au ales abonamentul de patru dolari din planul Personal pot trimite mesaje scrise cu 0,04 dolari/mesaj in loc de 0,07 dolari/mesaj catre numerele favorite nationale si cu 0,10 dolari/mesaj in loc de 0,15 dolari/mesaj pentru cele internationale. Aceste noi beneficii se adauga celor existente cum ar fi reducerea de 50% la apelurile de voce catre cele 3 sau 5 numerele favorite alese.

De asemenea, cei care au ales abonamentele cu minute incluse, abonamentul Flexibil, Shared Minutes, Business Flexibil, Business Flexibil Grup sau Business Plus beneficiaza de aceleasi tarife avantajoase pentru mesajele scrise trimise la 5 sau 7 numere favorite, in functie de optiunea aleasa, si de reduceri de pana la 75% la apelurile de voce.

Orange este liderul pietei de telecomunicatii din Romania, raportand 7,1 milioane de clienti la sfarsitul primului trimestru din 2006. Orange a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 870 milioane de euro si 323 milioane euro profit brut. Vodafone ocupa pozitia a doua pe piata, afacerile operatorului in tara noastra fiind de 790,21 milioane de euro la un numar de 6,38 milioane de clienti. In acelasi timp, dupa patru luni de la intrarea pe piata autohtona, operatorul elen Cosmote raporta de curand 275.521 de clienti, ceea ce reprezinta o cota de piata de aproximativ 2%.


Despre autor:

Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.