Compania Yahoo a anuntat ca va simplifica accesul utilizatorilor de Internet la clipurile video online, prin modernizarea sistemului de cautare, urmand ca procesul sa fie asemanator memorarii canalelor TV favorite cu ajutorul unei telecomande, transmite Reuters.

"Odata ce ai gasit o sursa, te poti intoarce la aceasta adresa, in loc sa cauti fiecare clip in parte ", a declarat, intr-un interviu telefonic, Jason Zajac, manager la Yahoo.

Printre modificarile aduse se numara simplificarea modului in care utilizatorii se pot abona si pot viziona diferitele "canale", care pot fi grupuri de videoclipuri cu acelasi autor sau al caror titlu cuprinde un anumit cuvant-cheie. Yahoo intentioneaza sa recupereze cota de piata pierduta in ultimele sase luni in domeniul vizionarii de clipuri video pe Internet, in favoarea companiei YouTube.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.