Preturile ultimelor noutati imobiliare pornesc de la 50.000 de euro pentru apartamente

Se diversifica si metodele prin care vanzatorii isi etaleaza casele, datorita cresterii concurentei. In afara de pliante, anunturi si distribuirea prin agentii, dezvoltatorii apeleaza si la targurile de case, in numar din ce in ce mai mare.

In urma cu doi ani, se organiza doar Targul privat de vile, o data pe an, iar in standuri se gaseau doar trei-patru oferte de ansambluri de case, restul fiind oferte ale firmelor care distribuiau materiale de constructii. In acest an, in care s-a declansat un boom al ofertelor de locuinte noi, in afara de Targul de vile de la Sofitel, care a avut o editie de primavara si va avea si o editie de toamna, a aparut si Targul de case de la Sphera Building, care a reunit 25 de firme ce construiesc sau vand case. si, probabil, nici acest nou organizator nu se va limita la o singura editie pe an, ci va repeta povestea in toamna.

"Vizitatorii au putut alege intre oferta de case individuale si insiruite, vile, apartamente, case din lemn si terenuri. Targul de Case de la Sphera Building doreste sa aduca solutii noi si propuneri concrete de investitii in case, dar si o serie de prezentari, seminarii si dezbateri, dedicate in egala masura specialistilor si publicului larg", a declarat Tina Trifan, project manager si reprezentant al investitorului.

In cadrul acestui targ, s-au putut "admira" sau cumpara apartamente, cu preturi incepand de la 70.000 euro, cu tot cu discount, in ansamblul rezidential Jupiter, din zona Parcului Vacaresti, vile cu preturi de la 125.000 euro sau se puteau comanda case de lemn, cu preturi intre 110 si 170 euro/mp.

Unul dintre cele mai vizitate standuri, pentru ca ofera locuintele cele mai ieftine, este cel al firmei care comercializeaza apartamente in ansamblul Jupiter, din cartierul Berceni. Pretul este de 900 euro pe metru patrat, iar suprafetele apartamentelor de doua camere pornesc de la 109 mp. Blocurile vor fi gata anul viitor, promite developerul. O alta oferta interesanta este cea a firmei Acord, care mai avea de vanzare doar patru vile dintr-un ansamblu de 44 de unitati, situat in zona Pipera. Vilele, tip duplex, au suprafete generoase; la pretul de 145.000 euro, cu tot cu TVA, exista si posibilitatea mutarii rapide in noua locuinta - probabil in luna august.

Investitorii ofera bucurestenilor nu numai apartamente si vile de locuit in oras, ci si vile pentru timpul liber, aproape de Bucuresti. Parcul rezidential "Padurea cu tei" este unul dintre aceste proiecte, aflat in comuna Tartasesti, la 22 km de Bucuresti. Fiecare dintre cele 53 de vile are un teren cu o suprafata cuprinsa intre 400 mp si 700 mp si o suprafata construita intre 168,65 mp si 251,25 mp. Preturile, cu TVA, sunt cuprinse intre 136.500 euro si 195.400 euro. Un veteran al prezentei in standurile targurilor de profil este developerul imobiliar Impact, care si de aceasta data a prezentat un proiect aflat in contractare. Este vorba de ansamblul Azur, unde se vand ultimele dintre cele 280 de case, cu preturi care pornesc de la 120.000 euro.


Despre autor:

Capital

Sursa: Capital


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.