Surpriza, sambata dimineata, pentru sutele de turisti care schiau de zor pe partia "Bradul" din Poiana Brasov, cand, la baza partiei, s-au pomenit nas in nas cu premierul Tariceanu si vicepremierul Copos. Usor de recunoscut si in tinuta sport, cei doi isi etalau calitatile de ghizi ad-hoc in fata catorva domni costumati asijderea, care s-au dovedit a fi nimeni altii decat negociatorii FMI, in frunte cu Emmanuel van der Mensbrugghe. "I-am invitat in Poiana ca sa ne socializam putin la munte, la schi", a explicat primul-ministru, care venise impreuna cu sotia si fiul cel mic.

Sositi incognito inca de vineri seara, reprezentantii Fondului si amfitrionii lor - carora li s-au adaugat si ministrul Bogdan Olteanu - au tras la hotelul "Sportul" al vicepremierului Copos, unde "socializarea" - la care insa nu a fost partas si negociatorul-sef din partea romana, viceprim-ministrul Adriean Videanu - a debutat cu o cina "ca in familie", prelungita cateva ore bune. Sambata, dupa o partida de schi in compania sefului Executivului, echipa FMI a "bifat" o scurta vizita la "Dracula Castle" de la Bran si un tur prin centrul istoric al Brasovului, revenind apoi, in cursul serii, la Bucuresti, in vreme ce premierul Tariceanu si secundantii sai si-au continuat si duminica "socializarea" din Poiana Brasov.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.