Guvernul va stabili, pana la sfarsitul acestui an, conditiile de finalizare a procesului de privatizare a societatii RomTelecom si va reglementa, pana in septembrie 2006, cadrul juridic pentru privatizarea Societatii Nationale de Radiocomunicatii si a Postei Romane, potrivit planului legislativ pentru perioada 2005-2008 aprobat de Guvern. Printre prioritatile pentru perioada imediat urmatoare se regaseste proiectul de modificare a Legii 87/1994 privind combaterea evaziunii fiscale, care va fi finalizat pana in februarie 2005.

Pana la sfarsitul lunii iunie 2006, Ministerul Finantelor va prezenta Guvernului un proiect de lege privind achizitiile publice, iar pana la finele lui decembrie 2006 un proiect privind conglomeratele financiare. Achizitiile publice vor fi reglementate de o agentie speciala, al carei mod de organizare si functionare va fi stabilit printr-un proiect de lege pana in iunie 2005.

Proiecte in Agricultura

Ministerul Agriculturii va propune Executivului, pana in iulie 2005, un proiect privind infiintarea si consolidarea exploatatiilor agricole - in cadrul unei initiative intitulate "Programul Fermierul" -, precum si o lege pentru infiintarea Casei Creditului Rural. Pana in noiembrie 2005 va fi definitivat si un proiect de lege privind masuri pentru sprijinirea fermelor de subzistenta, urmand ca pana la finele lui ianuarie 2006 sa fie stabilite, prin lege, conditiile de infiintare, organizare si functionare a bursei lemnului.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.