Dezvoltatorul imobiliar Snagov Limited va investi in urmatorii doi ani aproximativ sase milioane de euro pentru construirea, in zona centrala a localitatii Snagov, a unui complex rezidential de 48 de vile

INVESTITII - Snagov este destinatia multor bucuresteni care vor sa scape pentru cateva zile de agitatia orasului, fara sa se indeparteze insa prea mult de casa. Pe de alta parte, Snagovul este pe cale sa faca parte din zona metropolitana a Bucurestiului. Agentiile imobiliare se conformeaza cerintelor si investesc bani grei in aceste locatii. Astfel, an de an rasar precum ciupercile dupa ploaie case de vacanta care asteapta sa fie cumparate sau inchiriate.

"Am inceput saptamana trecuta lucrarile la primele 24 de case, care vor fi ridicate pe un teren de 12.000 de metri patrati si vor fi finalizate in luna decembrie. ", a declarat pentru Mediafax directorul general al Snagov Limited, Cezar Mocanu. Complexul reprezinta primul proiect imobiliar al firmei si va cuprinde 9 tipuri de vile, structurate pe parter si un nivel, cu suprafetele construite variind intre 158 si 238 de metri patrati.

Pretul de vanzare al unei case va fi de 875 de euro/ metru patrat construit, in aceasta valoare fiind incluse lucrarile pentru finisaje si instalatii, iar metrul patrat de teren va fi vandut cu 80 de euro.


Despre autor:

Compact

Sursa: Compact


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.