Negocierile intre actionarii cotidianului si PubliMedia International s-au finalizat ieri

Acordul incheiat intre cei cinci actionari ai SC Crucisatorul, editorul "Gandul", si PubliMedia International, compania de publishing a MediaPRO, prevede ca trustul lui Adrian Sirbu va asigura managementul publicatiei, fiind actionar majoritar, cu 60%, in timp ce politica editoriala este responsabilitatea lui Cristian Tudor Popescu.

Acesta a declarat pentru "Cotidianul" ca nu este exclus ca, in viitorul apropiat, "Gandul" sa sufere modificari de layout.

Mai putin de un milion de euro

Directorul "Gandul" spune ca vinzarea actiunilor catre MediaPRO s-a facut desi oferta trustului nu era cea mai buna din punct de vedere financiar. "Cu banii obtinuti noi nu ne-am recuperat nici macar investitia initiala. Dar MediaPRO este la aceasta ora cea mai buna alegere pe piata media, avind cel mai profesionist management de presa din Romania", a declarat Popescu. "Gandul" a aparut acum un an, cu o investitie de un milion de euro, avindu-i ca actionari pe Cristian Tudor Popescu (35%), Mircea Dinescu (20%) si Bogdan Chirieac, Adrian Ursu si Lelia Munteanu (cite 15%).


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.