Cinci companii se mentin in cursa pentru privatizarea SC Electrica Muntenia Sud SA, furnizorul de electricitate pentru Bucuresti, Ilfov si Girgiu
Cinci companii - CEZ a.s., ENEL SpA, Gaz de France International, Iberdrola SA, RWE Energy AG - se mentin in cursa pentru privatizarea SC Electrica Muntenia Sud SA, depunand marti oferte angajante imbunatatite, informeaza Rompres. Toate cele cinci companii depusesera oferte angajante pe data de 31 ianuarie 2006 si, in conformitate cu Strategia Guvernului pentru privatizarea Electrica Muntenia Sud SA, fusesera inscrise pe lista scurta de companii calificate pentru a depune oferte angajante imbunatatite.

Castigatorul licitatiei va achizitiona 50% din pachetul de actiuni al Electrica Muntenia Sud, urmand ca apoi sa realizeze o majorare de capital pana la 67,5%. Reprezentantii Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie (OPSPI) si ai SC Electrica SA, asistati de consortiul de consultanti condus de PricewaterhouseCoopers si Norton Rose, urmeaza sa analizeze aceste oferte si sa anunte ofertantul selectat si ofertantul de rezerva.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.