Retailerul german Kaufland inaugureaza astazi cel de al optelea magazin din tara noastra, ridicand valoarea totala a investitiilor sale in Romania la peste 160 de milioane de euro

Kaufland a anuntat deschiderea la Galati unui nou hipermarket, care se intinde pe o suprafata de 5.076 de metri patrati, avand o parcare pentru clienti de 243 de locuri. Potrivit companiei germane, investitia in noua locatie se ridica la opt milioane de euro, investitia totala in tara noastra fiind de peste 160 de milioane de euro.

Prin noul sau magazin din Galati, Kaufland ridica la opt numarul total al hipermarket-urilor sale din Romania, dupa celelalte sapte deschise la Bucuresti, Ramnicu Valcea, Ploiesti, Alba Iulia, Timisoara, Baia Mare si Targu Mures. In total, Kaufland a ajuns la aproximativ 2500 de angajati, compania inaugurand de curand si depozitul central situat in Parcul Industrial Ploiesti.

Divizia Kaufland face parte din concernul Lidl & Schwarz Co&KG, care cu peste 166.000 de angajati in intreaga Europa, a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de peste 40 de miliarde de Euro. Oficialii Kaufland au anuntat la inceputul acestui an o tinta de aproximativ 50 de magazine care vor fi constuite in tara noastra, acestea alaturandu-se celor 650 de magazine existente deja in Germania, Cehia, Slovacia, Polonia, Croatia.


Despre autor:

Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.