Peste 150 de companii vor prezenta, in acest an, la cea de-a XV-a editie a expozitiei internationale de tehnologia informatiei si comunicatii CERF 2006, peste 550 de marci de produse si solutii in domeniul tehnologiei informatiei si comunicatiilor, expozitia desfasurandu-se in perioada 3 - 7 mai, la Complexul Expozitional Romexpo din Bucuresti.

Aceasta editie a CERF se va desfasura pe o suprafata de 14.000 metri patrati, cu 20 la suta mai mare decat in 2005, ca o noua metropola tehnologica "Orasul digital" CERF, vizitatorii avand ocazia sa afle despre ultimele noutati tehnologice de la cei 3.000 de consultanti si specialisti prezenti la standurile expozitiei. De asemenea, vor putea fi vizualizate si testate in cadrul standurilor la CERF solutii inovatoare, in premiera pentru Romania.

"Anul acesta ne-am preocupat atat de cresterea fiecarui sector al expozitiei CERF, de atragerea celor mai interesante solutii, cat si de cresterea interactivitatii in cadrul evenimentului prin implicarea activa a vizitatorilor, organizand in premiera un concursul de fotografie pentru vizitatori", a declarat Sorina Muresan, director general Expotek, organizatorul evenimentului.

De asemenea, organizatorii vor amenaja WiFi Internet Zone, parcul orasului digital, dotat cu calculatoare si cu acces wireless la Internet.

Orasul Digital CERF este impartit in trei sectoare, primul reunind principalii operatori de telefonie, furnizori de servicii Internet si transfer de date, furnizori de echipamente si solutii in domeniul comunicatiilor, pe o suprafata de 4.600 mp. Cel de-al doilea - Sectorul IT Digital - este o sectiune dedicata producatorilor si distribuitorilor de echipamente, sisteme si solutii digitale, produse electronice, iar Sectorul Imaging, este dedicat fotografiei digitale, ambele aflandu-se in doua pavilioane cu o suprafata totala de 6.300 mp.

"Una dintre premierele CERF este participarea cu stand propriu, la aceasta sectiune, a patru mari producatori mondiali, LG, Panasonic, Philips si Sony", a precizat Sorina Muresan, subliniind ca multi producatori au preferat sa vina cu standuri proprii si nu prin distribuitori. CERF va cuprinde si Sectorul business to business /B2B/, unde vor fi prezenti distribuitori IT, furnizori de solutii IT, software, servicii si aplicatii pentru companii din diverse domenii de activitate, pavilion expozitional cu o suprafata de 3.100 mp.

De asemenea, programul de conferinte CERF Business, cuprinde zile tematice, seminarii si prezentari comerciale, evenimente dedicate partenerilor, intalniri cu institutiile de reglementare in domeniu. Ziua comunicatiilor - organizata la data de 4 mai se afla la cea de-a X-a editie si va avea ca tema un deceniu de telecom in Romania.

In cadrul expozitiei si conferintei CERF vor fi lansate noi produse si solutii, vor avea loc dezbateri pe teme de interes pentru domeniul IT&C, vor avea loc intalniri intre factori de decizie din industrie, specialisti si beneficiari din toate domeniile de activitate. Expozitia este deschisa intre orele 10:00 si 18:00 in zilele de 3 - 6 mai si intre 10:00 si 16:00 in ultima zi, 7 mai. Biletul de intrare costa 10 RON.

Organizatorii mizeaza in acest an pe un numar de 80.000 de vizitatori fata de 76.000 in 2005.

Compania Expotek este unul dintre principalii organizatori de evenimente in domeniul tehnologiei informatiei si comunicatiilor, HIFIarena fiind un alt eveniment - singurul specializat pentru solutii si echipamente audio si video de inalta performanta pentru home entertainment organizat de Expotek. Expotek a asigurat si managementul SIAB - Salonului International de Automobile Bucuresti pentru editiile 2003 si 2005.


Despre autor:

Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.